Over ons

 

 

GB Behangwerken: uw behangwinkel in Emmen, ook uw behanger uit Emmen!
Binnen en buiten Drenthe verzorg ik, Gerco Bouwhuis, samen met mijn vrouw Marin, al uw behang- en sauswerkzaamheden met de grootste zorg en kwaliteit. Tevens bieden wij u de mogelijkheid, om naast het laten aanbrengen van onze producten, ook uw behang en/of saus te leveren. In onze winkel aan de Nijkampenweg 94 te Emmen, kunt u in een huiselijke sfeer, onder het genot van een kopje koffie, uw behang uitzoeken en u laten voorzien van advies.


GB Behangwerken: uw behanger uit Emmen!
In februari 2016 zijn wij gestart als behangersbedrijf GB Behangwerken. De naam GB Behangwerken staat voor Gerco Bouwhuis Behangwerken.
Na jaren met plezier voor enkele behangersbedrijven te hebben gewerkt, heb ik, samen met mijn vrouw Marin, de keuze gemaakt om zelfstandig verder te gaan. In de jaren dat ik in dienstverband werkzaam ben geweest heb ik het vak van behanger goed geleerd. 

Marin springt, naast haar eigen baan als verpleegkundige, regelmatig bij. Op de achtergrond helpt zij mij mee met de administratie en verricht zij ook samen met mij behang- en sauswerkzaamheden op locatie.

Wij, als GB Behangwerken, richtten ons voornamelijk op de particuliere markt, maar wij kunnen ook door bedrijven worden ingehuurd. De particuliere markt heeft mijn voorkeur aangezien ik, gezien mijn specialisatie in diverse soorten wandstoffering, perfect kan inspelen op de persoonlijke wensen van de mensen. Ik heb een prima contact met mijn leveranciers en werk met vele soorten wandstoffering, zoals vliesbehang, glasweefselbehang, renovliesbehang en fotowanden. Naast mijn behangwerk ben ik ook gespecialiseerd in sauswerk.

Wij staan voor vakwerk; wij zien ons als betrouwbaar, meedenkend en nauwkeurig. Wij zijn pas tevreden wanneer de opdrachtgever tevreden is.

Prive

Wij wonen in Emmerhout, een wijk in Emmen. In december 2017 hebben wij onze eerste kind gekregen, onze zoon Rens. Verder houdt ik, Gerco, veel van sport en heb ik jaren lang gevoetbald. Marin heeft jaren gekorfbald, en houdt ervan om te gaan wandelen met onze labrador. In de vakantie heeft Oostenrijk onze voorkeur.

GB Behangwerken: uw behangwinkel in Emmen!
In oktober jongst leden, hebben wij onze behangwinkel aan de Nijkampenweg 82 in Emmen geopend. In de winkel tonen wij wat er allemaal mogelijk is met behang. De winkel is dus een regelrechte bron van inspiratie.

Veel mensen vinden het lastig om een nieuw behang uit te zoeken. Wij als GB Behangwerken willen u graag helpen. In onze behangwinkel wordt een breed scala aan mogelijkheden getoond. U als bezoeker, kunt onder het genot van een kopje koffie, rondkijken en zich laten informeren. Wij beschikken over een zorgvuldig samengestelde collectie behangboeken, deze bevatten het allerbeste en meest actuele behang van meerdere leveranciers. De wanden van onze winkel zijn voorzien van verschillende soorten behang- en sauswerk. Hierdoor krijgt u als bezoeker een prima indruk van de mogelijkheden met vliesbehang, fotobehang, verschillende structuren glasweefselbehang en sauswerk, waaronder structuursaus. Wij zijn regelmatig op locatie aan het werk, de behangwinkel is daarom alleen op vrijdag geopend. Wij zijn wel altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor een afspraak of advies.


Gerco

 


Marin 

Neem vrijblijvend contact op

 


Powered by webXpress