Assortiment

Assortiment: Via dit overzicht geven we u een inkijk in ons assortiment!
Achter iedere link geven we een toelichting over het gekozen product. Heeft u nog vragen na aanleiding van onze gegeven informatie vraag het ons gerust. Wij hebben voor u een goed samengesteld assortiment gemaakt, maar wij kunnen elk product van elke leverancier voor u bestellen.  


Vliesbehang
Wij bieden u de keuze uit een zorgvuldig samengestelde collectie behangboeken. Deze collectie bevat het beste en actueelste behang van onze leveranciers.

Glasweefsel- /Renovliesbehang
Graag verkopen wij u Ekotex voor een  Excellente wandafwerking. Ekotex is voor ons de eerste keuze in glasweefselbehang en renovliesbehang.
Lees verder >

 Fotobehang / Airtex
Fotobehang is een ideaal voorbeeld van wat behang vandaag de dag te bieden heeft. Fotobehang is geen gewoon behang met een patroon wat zich steeds herhaalt maar één groot patroon! De keuze is zeer ruim, populair fotobehang is bijvoorbeeld van steden of Disney figuren. Je kunt zelfs van je eigen foto een fotobehang laten maken!

Saus / Muurverf / Latex
In Sigma hebben wij onze juiste keuze gemaakt op onze muurverf. Sigma staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar even goed een strak afgesausde keukenwand.


Handgereedschap
Goed gereedschap is het halve werk. Zo luidt de wel bekende slogan. Aan de hand van onze jaren lange ervaring op het gebied van verwerking van behang en sauswerk, verkopen wij het beste handgereedschap wat bij uw project(je) past.


Lees verder >

 


GB Behangwebshop
Wij bieden u de mogelijkheid om vanuit huis uw behang te bestellen. Dit wordt dan bij u thuis afgeleverd, maar u kunt het ook bij ons in de winkel ophalen.

 Neem vrijblijvend contact op! 

Powered by webXpress